Klassiska engelska scones med russin, perfekta till afternoon tea. Servera med sylt och clotted cream.
Sätt ugnen på 200°C varmluft, eller 225°C över- och undervärme.
Blanda samman de torra ingredienserna.
Dela smöret i bitar och blanda ner i bunken till en deg.
Tillsätt ägg och mjölk och blanda samman.
Forma till 8 små bollar och lägg i muffinsformar på en plåt.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter eller tills de fått fin färg.
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°C varmluft, eller 225°C över- och undervärme.
Blanda samman de torra ingredienserna.
Dela smöret i bitar och blanda ner i bunken till en deg.
Tillsätt ägg och mjölk och blanda samman.
Forma till 8 små bollar och lägg i muffinsformar på en plåt.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter eller tills de fått fin färg.
0 comments on “Klassiska engelska scones”Add yours →