Den klassiska chokladbollen gjord i vegansk version och med kallbryggt kaffe. Genom att använda kallbryggt kaffe i smeten får vi en härlig lite rundare och karamelliserad smak på kaffet och utan beskan.
Ställ fram margarinet i rumstemperatur i god tid så att det hinner bli riktigt mjukt.
Lägg alla ingredienser förutom riven kokos/pärlsocker i en matberedare och mixa ihop till en krämig smet.
Forma smeten till bollar och rulla i riven kokos eller pärlsocker.
Låt vila i kylskåp minst 1 timme för bästa smak.
Ingredienser
Instruktioner
Ställ fram margarinet i rumstemperatur i god tid så att det hinner bli riktigt mjukt.
Lägg alla ingredienser förutom riven kokos/pärlsocker i en matberedare och mixa ihop till en krämig smet.
Forma smeten till bollar och rulla i riven kokos eller pärlsocker.
Låt vila i kylskåp minst 1 timme för bästa smak.
0 comments on “Klassiska chokladbollar”Add yours →