Recept BläddraKategorierBaka utan ugnBjudmatBröd och bullarDryckerFikaGlass och sorbetJulMaträtterMidsommarPåskSmåkakorSmaksättareSöta bullarSöta pajerSylt, gelé och chutneyTårtor och mjuka kakorVeganNyaste förstÄldsta förstAlfabetisk (A – Ö)Alfabetisk (Ö – A)Bœuf bourguignon med potatismos, haricots verts och surdegsbaguetterBœuf bourguignon är en klassisk fransk gryta gjord på högrev, rött vin och grönsaker. Passar perfekt när du får gäster på besök.Surdegsbröd med fänkål, anis och kumminEtt relativt snabbgjort fint surdegsbröd med smak av fänkål, anis och kummin. Recept för två limpor.Coq au vin blanc med potatismos, haricots verts och surdegsbaguetterCoq au vin är en klassisk fransk gryta gjord på tupp, vin och grönsaker och betyder bokstavlingen tupp i vin. I denna variant använder vi istället kycklingben och vitt vin.Enkla surdegsbaguetterKlassiska surdegsbaguetter som görs på en blandning av vetemjöl och fint rågmjöl. Recept för 4 baguetter.Snabbt surdegsbröd med rosmarinEtt relativt snabbgjort grovt surdegsbröd med smak av rosmarin. Recept för två limpor.Smakrika ljusa surdegsfrallorHärliga surdegsfrallor som kräver minimalt med arbete, men lång jästid. Recept för 12 frallor.SurdegGrundrecept för att enkelt komma igång med en surdegskultur.
Bœuf bourguignon med potatismos, haricots verts och surdegsbaguetterBœuf bourguignon är en klassisk fransk gryta gjord på högrev, rött vin och grönsaker. Passar perfekt när du får gäster på besök.
Surdegsbröd med fänkål, anis och kumminEtt relativt snabbgjort fint surdegsbröd med smak av fänkål, anis och kummin. Recept för två limpor.
Coq au vin blanc med potatismos, haricots verts och surdegsbaguetterCoq au vin är en klassisk fransk gryta gjord på tupp, vin och grönsaker och betyder bokstavlingen tupp i vin. I denna variant använder vi istället kycklingben och vitt vin.
Enkla surdegsbaguetterKlassiska surdegsbaguetter som görs på en blandning av vetemjöl och fint rågmjöl. Recept för 4 baguetter.
Snabbt surdegsbröd med rosmarinEtt relativt snabbgjort grovt surdegsbröd med smak av rosmarin. Recept för två limpor.
Smakrika ljusa surdegsfrallorHärliga surdegsfrallor som kräver minimalt med arbete, men lång jästid. Recept för 12 frallor.